Squaski CD als MP3 en Youtube kanaal

De Squaski Kirchberg 2010 is af en is uiteraard weer een juweeltje geworden. Iedereen krijgt de CD in München of al eerder, maar voor belangstellenden kun je hem ook als MP3 downloaden. Dan kun je hem op je USB stick, iPod, iPad, DS, PSP, flash Card of iets anders zetten zodat je er overal van kan genieten.

Ook is de CD is zijn geheel beschikbaar als Videokanaal op Youtube. Dus luister niet alleen naar de CD, maar bekijk ook de bijbehorende videoclips, of in sommige gevallen het bijbehorende dansje!

Weersvoorspellingen

“”Zaterdag wordt een winterse dag voor met name Zwitserland en Oostenrijk. Al in de nacht begint het in Duitsland te sneeuwen (opletten onderweg!) en in de ochtend bereikt deze sneeuw de noordkant van de Alpen. Het mooie is dat deze sneeuwval gevolgd wordt door de aanvoer van nieuwe kou én drogere lucht. Vanaf zondag zitten we langdurig met een oostelijke stroming door hogedruk ten noorden van de Alpen. De zon schijnt vaak wat het ideaal wintersportweer maakt.”” Bron: wintersporters.nl

T-Shirts

Het is allemaal op het nippertje, maar het gaat waarschijnlijk toch nog lukken om de shirts voor dit jaar op tijd af te krijgen. Het is wel even van belang dat ik ze snel kan bestellen, dus of jullie even snel je maat door willen geven. De keuze is gevallen op Longsleeves, omdat we daar dan waarschijnlijk wel 2 stuks per persoon van kunnen regelen. Kunnen we wat afwisselen om de geuren van :drinking: en :skiing: niet al te indringend mee te dragen.

Autoindeling

Het (ruime) dagje sturen naar Kirchberg komt er weer aan. Tijd om na te denken over het wie waarom en waar, oftewel het sociale gebeuren wat auto indeling heet. Uiteraard een beetje afhankelijk van welke auto’s mee gaan, maar laten we alvast even zorgen dat Geert of in ieder geval zijn ballen goed verdeeld worden over de auto’s :juggling:

Tot nu toe hebben we de auto’s van Reynold en Steven beschikbaar en waarschijnlijk de Skoda van Sanne. Dus de keuzes zijn Golf, Bravo of Oktavia. Wie biedt?

CD

Hey mannen! Nog minder dan 3 weken en dan gaan de leasebakken weer op weg naar het witte goud. En zoals ieder jaar zullen reynold en ik weer een ceedeetje maken. De oude en nieuwe apres ski hits zetten we er sowieso op. Dus… Je raadt het al: willen jullie allemaal 2 nummertjes opgeven? Tot gauw!

Sanski & Reynoldinho